Vakantiebeschouwingen

De zomervakantie staat voor de deur. Een mooi moment om terug te kijken op het eerste half jaar van 2022, even rust te pakken en plannen maken voor het tweede half jaar.

In december schreven we al over turbulente tijden niet wetende dat 2 maanden later een oorlog zou uitbreken waarvan we de gevolgen noch dagelijks ondervinden. Naast persoonlijke drama van de mensen in en uit de oorlogsgebieden zien we dat de leveringszekerheid van energie onderdruk is komen te staan. Dat energieprijzen tot ongekende hoogte zijn gestegen en dat klimaatdoelen verder worden aangescherpt. Ook ervaren we maatschappelijke onrust door demonstraties en protesten. Werkgevers hebben personeelstekorten. Investeerders zien de rente oplopen en het aantal Covid besmettingen neemt ook weer toe. Er begint angst voor een recessie te ontstaan en de onzekerheid en de angst regeren. Neem in deze omstandigheden maar eens de juiste beslissingen. Ik geef het je te doen.

Voor Rencasa geldt dat we het afgelopen half jaar veel verschillende klanten hebben kunnen en mogen bijstaan met het nemen van een beslissing door het leveren van een gedegen analyse en deskundig advies. We hebben ook veel plezier beleeft aan het realiseren duurzame en energiekosten besparende maatregelen waar we veelal invulling hebben gegeven aan de verbindende rol tussen de verschillende partijen en disciplines. Door de juiste organisatie en focus hebben we stappen kunnen maken in de energietransitie. In samenwerking met partners is de beheerportefeuille weer verder uitgebreid waarbij we vanuit onze expertise er voor zorgdragen dat de klant goed geïnformeerd is en de beheerstaken efficiënt worden uitgevoerd.

Met een tevreden gevoel sluiten we het eerste half jaar van 2022 af en maken we ons op voor waarschijnlijk weer een komend half jaar met onverwachte ontwikkelingen. Ondertussen zijn we in de vakantieperiode gewoon bereikbaar voor de benodigde ondersteuning en de uitvoering van onze beheerstaken.

We wensen een iedere een prettige zomer(vakantie) toe en hopen dat iedereen net dat beetje extra rust kan pakken die zo vaak gewenst is .